RØST 2020

Manuskonkuranse

RØST har nå utlyst ny manuskonkurranse og tema er FLUKT.  Location for årets workshop er Fyllingsdalen kirke og område rundt. Vi har alt fått inn noen forslag og håper at vi denne gangen får mange spennende filmideer. Om du er mellom 15 og 30 år kan du sende inn din filmide. Fristen er 20.februar. 

Du trenger bare skrive en halv til en side. Beskriv hva som skjer, hvem som er med (ungdom 15 – 20) og hva som står på spill. De ti beste ideene/forfatterne blir invitert til å delta på manuskurs. To av ideene vil bli produsert i midten av mars 2020.

For dere som interessert i å delta som team i RØST, møt opp på det nye filmveksthuset BAKOM   onsdag 19. februar kl 18.00 (Damsgårdsveien 59,nordre inngang) Vi vil her informere om Røst, samt få deres ideer og ønsker om hvordan workshopen og produksjonene kan drives i år.

Location

fyllingsdalen kirke 2.jpg
fyllingsdalen kirke 3.jpg

Har du lyst til å være med på RØST 2020? 🎬


Er DU vår nye produsent, klipper, fotoassistent eller filmskaper? Vi trenger personer i mange ulike roller og med ulike ferdighetsnivå! Usikker på hvilken rolle du skal velge eller bare vil vite mer? Registrer deg uansett for å få mer informasjon! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Trykk på her for å registrere deg!

NY regissør

Vi har i år fått med oss en ny regissør, Anders Teig som skal ha regi på en av de to filmene som skal produseres under årets filmworkshop.

Anders er utdannet manusforfatter og regissør fra Surrey Institute of Art & Design, England. Har har laget kortfilmene «Haikeren» med Kristofer Hivju og nå sist komedien «Stryk i brekk» med  Calle Hellevang-Larsen . Filmen har vunnet priser i London, Utah og Island.

Anders er også forfatter av thrilleren «Den bemerkelsesverdige bysten», og han driver forlaget Bergen Bokbryggeri. 

Regissør Anders Teig

Regissør Anders Teig

 
Filmskaper Vigdis Nielsen

Filmskaper Vigdis Nielsen

Den andre filmen som skal produseres i årets workshop er det filmskaper Vigdis Nielsen som skal ha regi på. Det er Vigdis sammen med Fyllingsdalen teater som arrangerer workshopen.